Mioo cykelservice I norra djurgårdsstaden

Läs pressmeddelande längre ner på denna sida om vintercykling

Läs om MIOO cykelservice på deras hemsida MIOO.cc och ladda ner app:n MIOO

Pressmeddelande
4 tips för säker vintercykling
Pendling på cykel ökar för varje år men så många som 67 procent eller två av tre av MIOO:s kunder ställer undan cykeln när vintersäsongen börjar. Samtidigt fortsätter de som provar att vintercykla även att göra det kommande vintersäsong.

Många är osäkra inför att vardagscykla under vintersäsongen. Med rätt utrustad cykel och med rätt klädsel finns det många fördelar med att cykla, inte minst för hälsan, säger Tomas Grönqvist, VD och grundare av MIOO.

I år ska vi hålla avstånd och inte trängas i kollektivtrafiken. Cykeln blir ett bra sätt för många att transportera sig på. Men när vintern kommer är det många som ställer undan cykeln visar siffror från MIOO.

Många fler skulle kunna fortsätta cykla på vintern. Men okunskapen om vintercykling är stor. Samtidigt vet vi att de som börjar vintercykla också fortsätter att göra det kommande säsonger, säger Tomas Grönqvist. Fördelarna med att cykla året runt är stora, inte minst för att du investerar i din hälsa men också för att du själv kan planera din resa utan att vara beroende av att passa tidtabeller eller att behöva ta bilen, säger Tomas Grönqvist.

Så här förbereder du din cykel inför vintern
Håll cykeln välsmord och rengör den regelbundet
Se till att cykeln och du har reflexer
Byt till vinterdäck
Rusta cykeln med stänkskärmar

Om MIOO: MIOO är en tjänst med ambitionen att förenkla cyklandet genom att erbjuda cykelservice där cyklisterna befinner sig. I tjänsten ingår grundläggande
service och en självriskreducering om cykeln blir stulen.
För mer information, mejla [email protected] eller ring 070-591 89 25
Hemsida www.mioo.cc

Lämna en kommentar